За нас

 

Намирането на подходящата е-течност е важно. Ако не харесвате е-течността, която пушите, защо да го използвате? Въпреки че всяка електронна течност ще изпарява и ще осигури на потребителя никотин, вкусът и качеството на Vape Boss са това, което наистина има значение! Тази страница съдържа качествени и вкусни електронни течности във всички популярни категории. Каквото и да търсите, можете да намерите най-доброто от него тук. Ако вече имате своя стартов вейп комплект -  време е да си вземете е – течност!

Когато търсите най-добрата е-течност, ние знаем, че се свежда до два основни фактора: вкус и цена. Някои хора смятат, че евтината течност автоматично означава лош аромат. Грешка! В нашия онлайн магазин получавате най-добрите цени, бърза доставка и полезно обслужване на клиентите.

Нашата цел е да ви поднесем най-широк избор от най-добрите е-течности. Те се променят постоянно, когато на пазара идват нови и интересни вкусове, затова продължавайте да проверявате.

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: E-течностите могат да съдържат никотин. Тези продукти не са продукти за отказване от тютюнопушене и не са тествани като такива. E-течностите са предназначени за използване от възрастни със законна възраст за пушене (18 години или по-възрастни), а не от деца, жени, които са бременни или кърмят, или от хора, които са с високо кръвно налягане, диабет или приемата лекарства за депресия или астма. Никотинът води до пристрастяване и формиране на навик и е силно токсичен при вдишване, при контакт с кожата или при поглъщане. Поглъщането на не-изпарените концентрирани е-течни съставки може да бъде отровно. Да се ​​пази от деца и домашни любимци. При поглъщане незабавно се консултирайте с Вашия лекар или ветеринарен лекар. Никотинът може да повиши сърдечната честота и кръвното налягане и да предизвика замайване, гадене и стомашни болки. Вдишването на този продукт може да влоши съществуващите респираторни състояния.

 

Също така, не забравяйте да проверите нашите високо оценени Mango Ice, My Lust and VooDoo. Има вкус за всеки - нашите клиенти ги обичат!